Sunday, 24 April 2011

the awesome ayahh in the world !!

heyy !! assalamualaikum buddies ! how are you today ? ohh good good ! :)
woooaaa !! ayahh ! i lovee u so muchh lahh . hahaha **bila dapat something mcm ni lah jadi nye .

hee :D . wehh nak taw ?? ayah saya kann kan kann . die kann .. da handsome daddy in the world . muahahaha . thanks a lot ayahh ! your kindly , your helpfull never i forgt it ! yeahh i promise that i can improve and make something become better lahh . *beteraburr :p


taraa !! *left : aku , mak ,maksu , paksu , ayah , adikk ayien . depan tuh my lil brother lahh **dikk cadd(adik angkat)


 HAHA . funny jee . i like it !!



wooaaa ! the big family ! ni pon ade yang tak dak nihh .


ayahh..
firstly thanks tolong repair my lovely handphone buad kali kedua *nampakk betapa ganas nye saya .HAHA . second , thanks tolong update kan lappy ni dahh bertahun2 tak update *nampak beno nipunye. HAA . And the last thing is thankss make a new broadband !! HEE <3


jeng jeng . balik dari training tgk menatang ni ade ats mejaa . wahh terharu derr **time nihh tudung pun ta buka lagi terus kelebekk natang ni . HAHA * ni hampa paham ka cek cakap pa.


weee~~* mak cakap mat despatch yg hantarr rugi tak tgk mamat tuhh tak sempat nak ucap thanks kat diee. *betul ke spell despatch cam uhh , lantakk lahh .HAHA
 taraaa !! **kecoh bebenorr lah kann tuh baru dapat broadband baru tak lagi bf baru . HAHA . **wehhh aku appreciate lahh cos ayahh aku yg bg . 


thanks maxis !!


haha kedekut lahh maxis nihh kasi face towel je ? kasi laa kereta ke , ipad ke , bruno mars ke . HAHA



__THE END__
assalamualaikumm <3

No comments:

Post a Comment

komen jika perlu :)