Sunday, 28 August 2011

selamat hari raya #versi video


#versi videoo cakap laju laju
 assalamualaikum. haiiii saya nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin. Tak lupa juga selamat menyambut hari kemerdekaan yang ke 54. Dan tak lupa juga selamat menjawab trial spm tak lama lagi. wish me luck ok. Aminnn. Saya Anis Syazwani Zaini memohon maaf andai salah silap. tertinggi suara ke. tersombong ke. terjeling ke and semua yang ter ter lahh. maaafkanlah saya ok. maafkanlahh pelissss -.-
-----tuuuttttttt--------video habisss. Heuuw, sempoii tak video aku ? haha kena belakon sendiri. Raya kali ni tolong bagi saya duitt rayaa bolehh? saya nak duit rayaa tak banyakk rm68 je. Tak mintak lebih pun. pelisss abang abang hensem kakak kakak comel. Tak pun beli je fon raya untuk aku. Adore sangat dengan csl i68 nii. comel comel dan comel.





tak silap ada lima warna lagi satu warna biru. pelisss saya nak colour kuninggg. ok lahh baibai. semoga raya kali ini disambut dengan bahagia :) semoga nanti upload gambar2 raya anda2 semua ok
#maaflahh saya main ciplak je gambar fon tuu.

4 comments:

  1. errkkk.. yang merah tu nampak lagi comel la.. ekekekke.. nk kna cari maklumat ni..

    ReplyDelete
  2. hai...sis...
    saya from gofipperslipper...tanya pasal harga kan...semua ada kat gallery tu...harga sangat berpatutan...so bleh la pilih yang mana berkenan...thanks sebab lawat blog saya..anyway..adik ni cute..hahaha

    acai@ariel

    ReplyDelete
  3. hee...thanx feedback.. apa kata, tunjuk mcm mna.. t klu mmg btul2 senang.. aku boleh ajr kt ank murid aku.. ko dpt jgk phla.. how. .? :)

    buat la entri.. phtu... gitau aku eh.. just how nk detect sudut je..

    ReplyDelete

komen jika perlu :)